Nyhedsbrev
12. november 2019
 
 
 
 
 
 
 
 

Giraf er født i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

 
 
 
 

Det var ventet, at hunnen Syringa snart ville få en unge. Og en tidlig morgen i november opdagede dyrepasserne en lille ny beboer i girafstalden.

 
 
 
 

Girafunger kommer til verden ved en ordentlig nedtur. Moren står nemlig op og føder, så ungen falder et par meter, før den lander. Trods faldet kommer ungerne dog hurtigt på benene. Det samme gjorde parkens nye giraf, som er en lille han. Han har det godt og følger fint rundt med sin mor .
Læs mere

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juletræsfest for årskortholdere: Få pladser tilbage
Glæd dig til at hilse på brillebjørnene og se deres nye stald, mød næsehornene som gerne vil kløs bag ørerne og spark julestemningen godt i gang ved turen forbi parkens egen Rudolf - rensdyrene. 
Bagefter hygges der med æbleskiver, gløgg og saftevand i ZOOasen. Og efter dans om juletræet er der slikposer til børnene. 
Turene foregår lørdag den 23. og den 30. november og er kun årskortholdere og kulturårskortholdere i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. To af turene er udsolgt, men der er fortsat få ledige pladser på turene, som foregår fra kl. 13.00 til 15.30. De ledige pladser bookes efter først til mølle.
Book her

 
 
 
 
 
 
 
 

Mangler du at planlægge julefrokost? Hold festen i GIVSKUD ZOO - ZOTOOPIA

Vi sørger for mad, opdækning og pyntede lokaler, I sørger for festen med musik og underholdning. Så kan I holde en fantastisk firmajuleforkost og få det helt, som I ønsker. Hvis festen fortsætter ud på natten, kan I overnatte på Danhostel Givskud Zoo, som ligger 100 meter fra festlokalet.  
Læs mere

 
 
 
 

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.

 
Afmeld udsendelser