Pressemeddelelse
6. juni 2018
 
 
 
 
 
 
 
 

Sov med dinosaurerne i GIVSKUD ZOO

 
 
 
 

GIVSKUD ZOO tilbyder nu gæster den unikke mulighed at sove lige midt i den store dinosaurpark - lige under flyveøglen Pterodactylus, ved siden af den kødædende rovdinosaur Torvosaurus eller ved en anden af fortidens giganter. Det sker på Dino Camp 2018, som finder sted lørdag den 16. juni til søndag den 17. juni. 

 
 
 
 

Eventyrlystne kan nu opleve dinosaurparken i GIVSKUD ZOO efter mørkets frembrud - hvis de tør!
For tredje år i træk inviterer parken nemlig til Dino Camp, hvor gæsterne sover ved fortidens giganter. 

Arrangementet indeholder et særligt program med masser af sjove aktiviteter, og samtidig har deltagerne både dagen op til selve campen og dagen efter i GIVSKUD ZOO på egen hånd. Så der er garanti for en hel weekend med hygge og sjov.   
 

- Det er en rigtig god måde for os at kombinere masser af formidling om dinosaurerne med sjove aktiviteter, så familier kan hygge sammen, og børnene er godt underholdt imens, fortæller tovholder på eventen, formilder Katrine Elkjær og tilføjer: 

- Vi har holdt Dino Camp et par gange før, og vi har altid fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Nogle har ovenikøbet også været med begge gange, så vi er glade for, at vores gæster synes så godt om eventen, at de gerne deltager flere gange.

 

Helt inde ved dinosaurerne
Ved de tidligere Dino Camps har deltagerne sovet i telt ved en bålplads lige ved siden af dinosaurparken og så deltaget i aktiviteter inde ved dinosaurerne. 
I år trækkes lejren, teltene og bålpladsen helt ind mellem de kæmpestore planteædere og de skræmmede rovdinosaurer. 

- Vi håber, at det giver en ekstra oplevelse for vores gæster - og især børnene, at der lige uden for teltet kan tårne sig en stor dinosaur op, siger Katrine Elkjær. 

Fristen for at melde sig til Dino Camp 2018 er fredag den 8. juni. Hele programmet findes her.

 
 
 
 
Kontaktinformation

Formidler Katrine Elkjær, kel@givskudzoo.dk