Pressemeddelelse
4. juni 2019
 
 
 
 
 
 
 
 

Sov under dinosaurerne i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

 
 
 
 

Slå teltet op og overnat under en stor langhals eller en farlig kødæder i dinosaurparken i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og glæd jer til masser af hygge og sjove aktiviteter på Dino Camp 2019. 

 
 
 
 

Weekenden lørdag den 22. og søndag den 23. juni står i dinosaurernes tegn i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Her kan gæster deltage i Dino Camp 2019 og overnatte lige midt mellem fortidens giganter i Danmarks største dinosaurpark. 

- Sidste år var der telte både under flyveøglerne, kødæderne og langhalsene, og børnene synes, det var rigtg sjovt at sove under dem. Så vi håber, at rigtig mange gæster vil benytte sig af muligheden igen i år, siger tovholder på Dino Camp 2019, formidler Katrine Elkjær.

Dino Camp 2019 byder på et to dages program, som begynder med aktiviteter lørdag eftermiddag - og som slutter søndag formiddag efter en overraskelse til deltagerne. 

- Det handler om dinosaurne helt frem til overraskelsen søndag formiddag. Børnene kommer til at lære en masse spændende om de store dyr, samtidig med at vi har det rigtig sjovt og hygger. Og det plejer også at være en succes hos forældrene, som selvfølgelig er med til aktiviteterne, fortæller katrine Elkjær  

Dinosaur-event i samme weekend
Udover at deltage i campen kan de dinosaur-interesserede gæster glæde sig til meget mere fokus på kødædere og langhalse i år. Samme weekend er der nemlig dinosaur-eventen "Dinosaurernes verden" i parken. 

- Det er et emne, som vi oplever en enorm interesse for, for dinosaurerne er jo både fascinerende og frygtindgydende på samme tid. Både børn og voksne vil gerne høre meget mere om dem, og derfor har vi valgt at afsætte en hel weekend til at gå i dybden med de spændende dyr. Og nogle kan så glæde sig ekstra meget til at fordybe sig i sjove aktiviteter, hvis de deltager i Dino Campen samme weekend, siger Katrine Elkjær. 

 

Hvis man har lyst til at melde sig til Dino Camp 2019, skal man gøre det senest mandag den 10. juni.
Detaljer om program og priser findes her.


Program for DinoCamp 2019

Lørdag

10-15:30 GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA på egen hånd

15:30 Velkomst. Mødested Safarishoppen, P3 - HUSK: Alt oppakning medbringes!

16:00 Beat & Brøl dinoshow

16:45 Opsætning af telt

17:45 Grill & spisning

19:15 Dinofodring

19:30 Dinoaktiviteter

20:30 Dinoløb og bålhygge

21:30 Godnat


Søndag

7:10 Dinosaurvækning

7:30 Overraskelse

8:15 Morgenmad

9:15 Oprydning og nedpakning

10-18:00 GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA på egen hånd

 
 
 
 

Vedhæftede filer

GIVSKUDZOO_Dino_Camp.JPG
 
 
 
 
Kontaktinformation

Formidler Katrine Elkjær, kel@givskudzoo.dk