Nyhedsbrev
25. november 2019
 
 
 
 
 
 
 
 

Spar 25 % på årskort og kulturårskort på Black Friday 

 
 
 
 

Tag på safari igen og igen i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Med et årskort eller et kulturårskort kan du komme på besøg så tit du vil, og på Black Friday den 29. november 2019 sparer du 25 % pr. kort.

 
 
 
 

Årskort til voksne på Black Friday: DKK 307,50,- (normalpris DKK 410,-)
Årskort til børn på Black Friday: DKK: 157,50,- (normalpris DKK 210,-)


OBS: Tilbuddet på årskort og kulturårskort gælder KUN fredag den 29. november 2019. Det kan købes online på givskudzoo.dk eller i parkens Billetsalg mellem kl. 9.00 og 18.00. Det kan ikke kombineres med andre rabatter og kan heller ikke udstedes som gavekort. Der skal påregnes op til 14 dages leveringstid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Få historien om GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA - bogen kan nu købes hos Visit Vejle
Dyk ned i historien og få alle de spændende beretninger om GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs udvikling, siden Jacob Hansen grundlagde parken i 1969. Bogen "Fra Løvepark til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, de første 50 år" kan nu købes hos Visit Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle. Jubilæumsbogen kan også købes i parken eller online på givskudzoo.dk  
Besøg onlineshoppen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Få et væld af rabatter med et årskort 
Med et årskort kan du besøge GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, så ofte du vil. Kortet giver dig også forskellige rabatter i parken og mulighed for at komme med på særture bag kulisserne. Derudover følger der fire gratis besøg i andre zoologiske haver med kortet. Og så giver det rabat på entrébilletten ved en række attraktioner.
Find fordelene her

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spændende oplevelser og gode fordele med kulturårskort  
Kulturårskortet er ideelt for dig, der gerne vil opleve dyrene i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og også gerne vil besøge spændende danske attraktioner som for eksempel Egeskov eller Den Gamle By. Udover at give fri entré, fordele og rabatter i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA giver kortet dig nemlig op til 50 % rabat på entrébillletten til en række spændende kulturelle attraktioner samt zoologiske haver.
Læs om kulturårskort

 
 
 
 
 
 
 
 

Bestil en lækker julefrokost ud af huset

Gør det nemt og lækkert til julefrokosten for firma, familie og venner med mad ud af huset fra GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Så kan du få en klassisk eller mere eksotisk julemenu - helt uden at skulle i køkkenet. Julefrokost ud af huset kan bestilles til og med d. 16. december. 2019
Læs om mulighederne

 
 
 
 

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.

 
Afmeld udsendelser