Nyhedsbrev
5. november 2019
 
 
 
 
 
 
 
 

Glæd dig til en hyggelig juletræsfest for årskortholdere

 
 
 
 

Oplev brillebjørnene og se deres nye stald, mød de farlige løver og kom i julestemning hos parkens egen Rudolf - rensdyrene.  

 
 
 
 

Vores dygtige guider tager dig med på tur bag kulisserne til udvalgte dyr, og bagefter hygges der i restaurant ZOOasen med æbleskiver, gløgg, saftevand og dans om juletræet. Der uddeles også slikposer til børnene. 
De eksklusive ture er kun for årskortholdere og kulturårskortholdere i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. De foregår lørdag den 23. og søndag den 30. november. Begge dage er der ture fra kl. 9.00 til 11.30 og igen kl. 13.00 til 15.30. Der er et begrænset antal pladser, som sælges efter først til mølle. 

Læs mere og book plads

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Få julefrokost fra zoo ud af huset
Gør det nemt og lækkert ved julefrokosten. Med mad fra GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA kan du koncentere dig om festen - og glæde dig til en spændende menu tilberedt af vores dygtige kokke. Du kan både vælge en "vild" og en klassisk julefrokost.  
Læs om menuerne

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brug dit årskort  i vinterperioden
Der er masser af muligheder for at bruge dit årskort, selvom GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA holder vinterlukket. Blandt andet kan du med årskortet besøge Odense Zoo eller Aalborg Zoo helt gratis, hvis du endnu ikke har brugt de gratis besøg, der følger med kortet. Derudover får du rabat i en række andre attraktioner.
Læs om mulighederne

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tag på lejrskole og få undervisning tæt på dyrene
Lad årets lejrskoletur gå til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Vælg mellem overnatning i vores afrikanske Boma-lejr, overnatning i det fri ved ulvene eller på Danhostel Givskud Zoo. Når I tager på lerjskoleophold i parken, får I undervisning om dyr med i pakken. Mød for eksempel næsehornene, gorillaerne og løverne. Eller gå på opdagelse i fortiden i vores dinosaur- og istidsudstilling.
Læs om skolebesøg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Støt Givskud Zoo Naturfond og hjælp vilde dyr
Givskud Zoo Naturfond har endnu engang sendt økonomisk støtte afsted for at hjælpe truede dyr i udlandet. Fonden har denne gang sendt 50.000 kroner afsted til Limbe Wildlife Center i Cameroun, som dermed kan bygge en helt ny voliere til gråpapegøjer, som bliver reddet fra ulovlig handel.
Læs mere

 
 
 
 
 
 
 
 

Følg os på instagram og facebook

Selvom GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er lukket for vinteren, sker der stadig en masse i parken. Du kan holde dig opdateret om nyheder om dyr, gode tilbud og konkurrencer på instagram og facebook.
Find vores facebookside her

 
 
 
 

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.

 
Afmeld udsendelser